Liten uppdatering

Woopsi,
 
Uppdatering har inte riktigt gått som planerat.
 

Mycket har hänt sedan jag skrev här sist, många tävlingar har genomförts med blandade resultat men största nyheten är nog ändå att lilla Rio har opererats. Han gick en CIC1* i Gatcombe och hoppade fantastiskt fram till fjärde sista hindret i terrängen där han gav upp och ville inte mer, veterinären kom ut, halt häst, behandlades i båda bakknäna och svarade fint på behandlingen. Åkte till Dauntsey där vi debuterade 2*, avbröt terrängen då han inte kändes fräsch. Veterinären kom ut igen och mycket riktigt var han besvärad i bakknäna igen och med tanke på att vi höll på med hans bakknän hela våren bestämde vi oss för att operera nu så att han hinner komma igång till nästa säsong. Rio fick åka till New Market för att opereras av Ian Wright (bästa kirurgen i UK) och har varit där sedan förra veckan då han opererades. Allt gick bra, prognosen ser god ut och han kommer hem igen till helgen. Min lilla kämpe <3.

 

Nero hoppade nolla i vår första Novice i Gatcombe, hade sedan en utspringning på Moreton Morell liksom Dauntsey. Utspringningen på Moreton får jag själv ta på mig, dålig ridningen. Däremot på Dauntsey var han lite naughty och testade mig, ville inte heller lämna de andra hästarna på framridningen osv. Åkte sedan till Calmsden där han hoppade double clear och kändes väldigt fin, trots att vädret var en katastrof, konstant spöregn, blåsigt och kallt hela dagen, lera överallt. Det var bara att schamponera hästarna när vi kom hem på kvällen. Mysigt.

 

På torsdag styrs lastbilen mot Aldon i Somerset där Nero ska debutera CIC1*, han har aldrig gått internationellt förut så det blir spännande. Vi rider dressyren på fredag och hoppning+terräng på lördag. Vi stannar dock tors-sön då Nick ska rida CCI* på två hästar. Hoppas bara att det kan sluta regna snart, annars finns nog risken att tävlingen ställs in…

 

Under kvällen har jag roat mig med att kika på tävlingar inför nästa säsong som jag ser mycket fram emot. Min förhoppning är att ha två hästar på 2*-nivå under 2014’s slut och att det ska flyta på lite bättre än vad det har gjort i år och framförallt att båda mina hästar får vara friska och fräscha!

 

 
Rio på Gatcombe
 
 
Rio på Gatcombe
 
 
Nero på Gatcombe
 
 
Nero på Gatcombe
 

RSS 2.0